Întrebări frecvente

Care este diferența dintre medicamentele generice și cele originale?

Medicamentele generice sunt analogi ieftini ai medicamentelor originale care diferă doar prin absența unui brevet (marcă comercială). Genericele sunt produse dintr-o rețetă existentă și nu trec niciun test. Producătorul investește bani doar în procesul de producție propriu-zis, economisind alte formalități. Medicamentele generice nu diferă în ceea ce privește compoziția, forma de eliberare, mecanismul de acțiune sau nivelul de siguranță, astfel încât acestea sunt considerate copii complete ale medicamentelor originale.

Aveți nevoie de ușurare sexuală după ce ați folosit viagra sau alte stimulente erectile?

Stimulentele erectile nu excită. Acest lucru înseamnă că o creștere a atracției față de un partener nu are loc în corpul asociat cu stimularea creierului. Primirea medicamentelor o erecție este pur și simplu posibilă și după un anumit timp va dispărea pur și simplu, indiferent dacă actul sexual sau nu, dacă ați fost excitat sau nu. Vorbind de excitare, un bărbat trebuie să aibă grijă de el însuși.

Pot plasa o comandă în mod confidențial?

Oh, sigur. Informațiile despre comandă sunt cunoscute doar de managerul depozitului și de dumneavoastră. Toate comprimatele nu au nicio inscripție pe ambalaj și sunt trimise într-un ambalaj opac. În principiu, dacă sunteți atent, nici măcar soția dumneavoastră nu recunoaște că sunteți clientul nostru.